Giveaway: Treatwell giftcard

sarandipity treatwell giveaway wellness beauty treatment

(This blogpost is in Dutch since this giveaway is only open to people from the Netherlands or Belgium. Op de Treatwell website kan je kijken waar je de giftcard in kan leveren. Dit zijn alleen Nederlandse steden.)

Hoi iedereen,
Vorige week behaalde ik de 500 volgers en dat moet natuurlijk gevierd worden! Ik vind het echt een geweldige mijlpaal en ben ontzettend blij met de trouwe volgers die ik heb. Thank YOU <3
Ik ben ontzettend happy met de lieve comments die ik van jullie krijg, de vriendinnen die ik thanks to m’n blog heb gemaakt, de steun, inspiratie en al het andere geweldige wat jullie mij geven. Gewoon door elke maand, week, of dag op mijn blog te kijken. Nogmaals, dankjewel!
Omdat jullie zo’n super lieve, toffe, geweldige lezers zijn mag ik 2 van jullie blij maken met een Treatwell giftcard ter waarde van €25!
Wat je daarvoor moet doen en wat Treatwell precies is lees je na de read more button 😉
  Follow on Bloglovin
 | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Treatwell is een, misschien wel dé, boeking website voor Wellness, Body & Hair behandelingen. In de ogen van Treatwell is een treat niet alleen een behandeling, maar bovenal een traktatie en een belevenis. Ik kan me voorstellen dat veel van jullie net zoals mij altijd druk druk zijn. Dan kan jij een welness momentje dus perfect gebruiken! Treat Yo’ Self zou ik zeggen 😉
Zelf mag ik ook een giftcard t.w.v. €25 besteden voor een behandeling bij een salon naar keuze. Omdat ik op het moment wel wat ontspanning kan gebruiken ga ik sowieso kiezen voor een massage, heeerlijk!
Ik twijfel nog tussen een chinese relaxmassage van 1,5 uur bij QOQO Massage in Rotterdam, een massage bij Doctor Feelgood in Amsterdam, een traditionele Balinese massage bij City Spa Bali in Utrecht, of een Bali Lulur treatment (ook by City Spa Bali in Utrecht). Het keuze aanbod is enorm zodat je zeker weet dat je de juiste treatment voor jou kan vinden. Je kan namelijk ook kiezen voor een knipbeurt, een gezichtsbehandeling, een bezoekje aan de nagelsalon en nog veel meer. Ideaal dus!

Zie jij zo’n giftcard wel zitten? Doe dan mee met mijn winactie en volg de stappen in de Rafflecopter.

Succes!

a Rafflecopter giveaway