Giveaway: Sarandipity Celebration maand in samenwerking met PolishAholic

14-01-’14

winactie sarandipity fashion blog beauty nailpolish nagellak polishaholic webshop giveaway

(This blogpost is in Dutch since this giveaway is only open to people from the Netherlands or Belgium. Stay tuned for other international giveaways during the Sarandipity celebration month! You can already join the necklace giveaway HERE)

Hi iedereen,

Zoals jullie hebben begrepen bestaat mijn blog ondertussen al meer dan een jaar en dat vroeg gewoon echt om een feestje! Bloggen heeft mij in een jaar zoveel leuks gebracht en ik wilde daarom graag iets terug doen voor alle support die ik krijg van mijn lieve volgers en commenters! Overigens blog ik al langer dan een jaar en heb ik meerdere keren een poging gewaagd voor een succesvol blog maar januari 2012 maakte ik de doorstart van Sarandipity en ben het vanaf toen ook echt serieus gaan nemen. Vandaar dat ik januari 2012 zie als de start van mijn fashion empirium op het wereld wijde immens grote web ๐Ÿ˜‰

Bij deze een tweede winactie, zoals hier boven in het Engels staat kan je de andere winactie ook gewoon joinen als je wilt! Alle winacties deze maand staan sowieso open tot en met 31 januari! Hoe tof is dat? 

Vandaag mag ik in samenwerking met PolishAholic, een super leuke webshop vol met mooie nagellakjes, โ‚ฌ10 shoptegoed weg geven! PolishAholic verkoopt nagellakjes van onder andere het merk Kleancolor, ORLY en Golden Rose, merkjes die over het algemeen in Nederland niet zo gemakkelijk zijn te verkrijgen!

Wat moet je nu precies doen om mee te doen aan deze winactie??a Rafflecopter giveaway     Succes iedereen!! xxx Saranda