Winactie: VIP Tickets “Release the Beast” party

04-10-’13


This blogpost will be in Dutch since this giveaway will be open for Dutch readers only, I will soon host another international giveaway for everyone to participate in! ๐Ÿ™‚

Hi iedereen! 

Vandaag, terwijl ik mijn eigen verjaardag aan het vieren ben, mag ik 2×2 VIP tickets weggeven voor het CoolCat “Release the Beast” feest in de Hollywood Music Hall (Rotterdam) op 20 oktober! 

Het feest beloofd echt een knaller te worden met als thema Release the Beast, optredens van o.a. The Party Squad, dansers van So You Think You Can Dance en een heuse CoolCat fashionshow waarbij de CoolCat wintercollectie voor het eerst te zien zal zijn! Het thema Release the Beast zal goed naar voren komen voor middel van animal prints op de catwalk, de beestachtige muziek en de massa fashion & party lovers! Ga los en dans de sterren van de hemel! Klinkt goed, toch?! Helaas kan ik er zelf niet bij zijn maar natuurlijk gun ik jullie de avond van jullie leven! 

Door mee te doen met deze winactie maak je kans op 1 set van 2 VIP tickets (toegang tot het VIP deck, dansen tussen de modebloggers en nog veel meer), samen met een vriend of vriendin kan jij dus deze vette party bezoeken. Wat moet je daar voor doen?
 


a Rafflecopter giveaway

Heel veel succes iedereen! 

Op 12 oktober maak ik de winnaars bekend dus hou mijn blog en je email goed in de gaten volgende week zaterdag! Voor een klein voorproefje kan je onderstaande video bekijken!