CoolCat Styling contest, de winnaar!!!

Wow, wat heb ik veel leuke outfits voorbij zien komen en wat was het lastig een keuze te maken!!! Alle outfits waren anders, geen enkele outfit was hetzelfde en ik heb dan ook flink getwijfeld welke outfit ik het mooiste vond! 😮 

Uiteindelijk heb ik gekozen voor een outfit die me heel erg opviel omdat deze combinatie anders was dan de meeste outfits. De winnende outfit van alle inzendingen koos voor één eruit springende kleur in een blousje en daarnaast twee zwarte items waardoor in mijn ogen de outfit goed te dragen is casual maar ook bijvoorbeeld naar een etentje of feestje. 

Dit is de winnende outfit geworden:

Nogmaals ik heb SUPER veel leuke outfits gezien en heb echt zitten twijfelen tussen een stuk of 5 outfits maar vond deze uiteindelijk het meest origineel! Iedereen super bedankt voor het mee doen, ik zou zeggen ga vooral je outfit alsnog halen bij de CoolCat want echt, I was impressed! 😉  En niet getreurd, zodra ik 150 volgers heb op Bloglovin’ of facebook volgt er een nieuwe winactie, wereldwijd! Dus zegt het voort en volg mij en wie weet ben jij de volgende gelukkige!

Raquel je krijgt van mij een mailtje en dan mag je binnekort flink gaan shoppen!!